top of page

Ένταξη Πρότασης Β’ κύκλου Ερευνώ-Καινοτομώ


Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ένταξη της πρότασής μας "IN-ATHENS" στον Προσωρινό κατάλογο Δυνητικών Δικαιούχων της Παρέμβασης Ι “Έρευνα και Ανάπτυξη από Επιχειρήσεις” του B΄ κύκλου της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ».

Η commonspace είχε υποβάλλει ερευνητική πρόταση μαζί με την Heritage Management e-Society - NGO HERMeS, την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίας Τοπογραφίας ΔΙΠΥΛΟΝ, την Geospatial Enabling Technologies GET Ε.Π.Ε και τον Εκδοτικό Οίκο Μέλισσα - Melissa Publishing House, με τίτλο "Ιστορίες μιας Αόρατης Αθήνας" ή αλλιώς "IN-ATHENS".

Το έργο Ιστορίες μιας Αόρατης Αθήνας «IN-ATHENS» έχει ως στόχο την ανάδειξη και ψηφιακή απεικόνιση της αρχαίας, νεότερης και σύγχρονης πολιτιστικής κληρονομιάς της Αθήνας και την εμβάθυνση στις αφηγήσεις για τις οδούς και τα κτίρια της. Μέσα από τη σύμπραξη αρχιτεκτονικής, ιστορίας, αρχαιολογίας και ψηφιακής τεχνολογίας, συγκροτούμε ένα ελκυστικό αφήγημα (story telling) για την Αθήνα σε διαφορετικά επίπεδα.

Δείτε τον προσωρινό κατάλογο εδώ:

bottom of page