top of page

Ξεκινάμε το πρόγραμμα Erasmus+: InPad_Συμμετοχικός Σχεδιασμός σε Σχολεία!

Ένα νέο διεθνές έργο για το συμμετοχικό σχεδιασμό!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου έργων του Erasmus + για το 2020 στον τομέα των συνεργασιών για τη σχολική εκπαίδευση.

Το έργο «Συμμετοχικός Σχεδιασμός σε Σχολεία: Ανάπτυξη μιας καινοτόμου μεθοδολογίας για το σχεδιασμό του δημόσιου χώρου εντός και γύρω από σχολεία» εγκρίθηκε για χρηματοδότηση.

H ενδιαφέρουσα προσπάθεια έχει βασικό στόχο τη δημιουργία ενός Οδηγού Συμμετοχικού Σχεδιασμού για τους εκπαιδευτικούς καθώς και μια σειρά ψηφιακών εργαλείων για μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση, μας δίνει το εξαιρετικό σχήμα συνεργατών από τις 4 ευρωπαϊκές χώρες που θα υλοποιηθεί το έργο:

Δύο πανεπιστήμια στη Γαλλία και την Ισπανία (CY Cergy Paris Université & Universidad De Zaragoza), δύο σχολεία στο Βέλγιο και την Ισπανία (Colegio Diocesano Pablo VΙ, Sint-Lodewijkscollege), η βέλγικη ΜΚΟ Creative District και οι καλοί εγχώριοι συνεργάτες από την IDEC S.A.

Η commonspace ξεκινά έτσι την επίσημη συμμετοχή της ως εταίρος στο Erasmus +, έχοντας την κύρια ευθύνη για το εκπαιδευτικό υλικό ως ειδική στο συμμετοχικό σχεδιασμό.

Μείνετε συντονισμένοι/ες για τις δράσεις που θα ξεκινήσουν από το χειμώνα!

bottom of page