top of page

1ο Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού στο Κάτω Χαλάνδρι

Την Τετάρτη 15/7/2020 σας περιμένουμε στο 1ο Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού στο Κάτω Χαλάνδρι, με θέμα την ηπιοποίηση της κυκλοφορίας επί της οδού Σοφ. Βενιζέλου.

Η διαδικασία περιλαμβάνει περίπατο στη Σοφοκλή Βενιζέλου και συζήτηση για τα προβλήματα και τις προοπτικές βελτίωσης της κινητικότητας σ’ αυτήν. Θα περπατήσουμε παρέα και θα συλλέξουμε εμπειρικές πληροφορίες για τα θετικά και τα αρνητικά σημεία της διαδρομής, καθώς και ιδέες. Θα σκεφτούμε πιθανές συνδέσεις, αλλά και λειτουργίες του δημόσιου χώρου.

Στο τέλος του περιπάτου θα τοποθετήσουμε όλοι και όλες μαζί τις πληροφορίες, τις ιδέες και τις απόψεις στον χάρτη. Θα κουβεντιάσουμε και θα προετοιμαστούμε για τα επόμενα στάδια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν το Σεπτέμβρη.

Το εργαστήριο θα γίνει αποκλειστικά σε εξωτερικό χώρο, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και τις αποστάσεις, ενώ παράλληλα θα ξεκινήσει και ηλεκτρονικά μέσω πλατφόρμας συμμετοχικού σχεδιασμού για όσους και όσες δεν καταφέρουν να έρθουν, αλλά και για τους συμμετέχοντες / ουσες που θέλουν να μοιραστούν επιπλέον ιδέες και πληροφορίες.

Δες εδώ το facebook event!

bottom of page