top of page

1ο Συμμετοχικό Εργαστήριο Κάτω Χαλάνδρι

Ευχαριστούμε πολύ όσες και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στο 1ο συμμετοχικό εργαστήριο στο Κάτω Χαλάνδρι, το οποίο κάλεσε o Δήμος Χαλανδρίου - Municipality of Ηalandri για τον σχεδιασμό και την ηπιοποίηση της κυκλοφοριας της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη, από κατοίκους μικρούς και μεγάλους, εργαζόμενους και επιχειρηματίες στην περιοχή, φορείς του Δήμου και ειδικούς στον αστικό σχεδιασμό.

Το 1ο εργαστήριο αφορούσε στην ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και τη συζήτηση γύρω από θετικά, αρνητικά και ιδέες για τη Σοφοκλή Βενιζέλου. Συναντηθήκαμε στον Ναό της Παναγίας Μαρμαριώτισσας, περπατήσαμε επί της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου, και καταλήξαμε στο αθλητικό κέντρο «Παπαδάκη», όπου συζητήσαμε και καταγράψαμε σκέψεις, παρατηρήσεις, ιδέες και προβληματισμούς. Οι κάτοικοι κατέγραψαν σχόλια σχετικά με τις διαδρομές που ακολουθούν (πόδια, αμάξι, ποδήλατο, καρότσι) και την ποιότητα του δημόσιου χώρου.

Περίπου 120 άτομα συμμετείχαν στον περίπατο, πέρασαν από το σημείο, συζήτησαν και κατέθεσαν τις απόψεις τους.

Η διαδικασία της συλλογής ιδεών και απόψεων συνεχίζεται!!!! Σας καλούμε να μπείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συμμετοχικού σχεδιασμού, να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να υποδείξετε ιδέες, θετικά, αρνητικά σημεία και διαδρομές μέχρι τις 24/7!

Για να μπείτε στην πλατφόρμα πατήστε εδώ!

ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΔΩ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩ

bottom of page