top of page

Υποστήριξη υποβολών Πράσινου Ταμείου για Φορείς Κ.Αλ.Ο - Α.Μ.Κ.Ε. - Μ.Κ.Ο.


Αναρτήθηκε από τις 2/12/2019 η πρόσκληση υποβολής προτάσεων του Πράσινου Ταμείου του ΥΠ.ΕΝ. με τίτλο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ», στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος «Φυσικό Περιβάλλον & Καινοτόμες Δράσεις 2019».

Δικαιούχοι της πρόσκλησης είναι Κοινωφελή Ιδρύματα, Α.Μ.Κ.Ε., Μ.Κ.Ο. και Φορείς Κ.Αλ.Ο. που περιλαμβάνουν στους καταστατικούς τους σκοπούς την προστασία και διαχείριση του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος ή/και την προστασία ειδών άγριας ζωής.

Η commonspace, με πλούσια εμπειρία στη διαχείριση έργων μεγάλης κλίμακας, υποστηρίζει την υποβολή χρηματοδοτικών προτάσεων από τη μορφοποίηση μίας ιδέας και την εύρεση συνεργειών και δικτυώσεων έως και στη διοικητική υποστήριξη με συγκρότηση φακέλου. Ακόμα μπορεί να υποστηρίξει την περαιτέρω παρακολούθηση φυσικού ή οικονομικού αντικειμένου, μετά την ένταξη του έργου.

Καλούμε λοιπόν όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, να οραματιστούν πάνω σε δράσεις που αφορούν την κλιματική αλλαγή, την προστασία του περιβάλλοντος, την αναβάθμιση του οικιστικού περιβάλλοντος και την προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας και δίνουμε ραντεβού για συγκρότηση καινοτόμων προτάσεων και σημαντικών συνεργειών μεταξύ φορέων και επιχειρήσεων με στόχο την υιοθέτηση σύγχρονων κοινωνικά και περιβαλλοντικά χρήσιμων πρακτικών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα 2130434085 │ info@commonspace.gr

bottom of page